Serdecznie zapraszamy do Zakładu Produkcyjnego FRIZO w Miszewku k/Gdańska, miejsca, gdzie powstają kompleksowe, autorskie i energooszczędne rozwiązania dla zakładów produkcyjnych.

 

Będziecie mieli okazję poznać tajniki produkcji instalacji „szytych na miarę” oraz uczestniczyć w panelach tematycznych przygotowanych przez Inżynierów Frizo oraz Ekspertów naszych Partnerów. Poruszymy dla Was zagadnienia niezwykle istotne przy planowaniu inwestycji w nowoczesne technologie w zakładzie produkcyjnym.

 

pdf icon 

POBIERZ ZAPROSZENIE W WERSJI PDF

 

Zapewniamy ogromną dawkę praktycznej wiedzy, możliwość zwiedzenia jedynego takiego zakładu w Polsce, nocleg w kaszubskich klimatach oraz przyjazną atmosferę.

 
 

agenda

  • Gdzie szukać oszczędności? Czyli o projektach autorskich„szytych na miarę”
  • Dobre praktyki w projektowaniu urządzeń chłodniczych (pompy ciepła, agregaty chłodnicze)
  • Wpływ zastosowanej technologii uzdatniania wody na koszty eksploatacyjne zakładu
  • Kontrola jakości w zakładzie produkcyjnym
  • Odzyski ciepła
  • Dobre Praktyki w Energooszczędzaniu
  • Preizolowany system tworzywowy do transportu chłodu w aplikacjach spożywczych
 
 

Zobacz relację z poprzedniej edycji wydarzenia

 

Okladka

 
 

Zarejestruj się już dziś!

 
 
REJESTRACJA ZA POMOCĄ FORMULARZA kontaktowego została zakończona
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat Warsztatów?
Zadzwoń do nas +48 538 553 332

*Przy zgłoszeniu uczestnictwa do dnia 2 lutego koszt wynosi 0 zł
Po 2 lutym koszt uczestnictwa 1 osoby wraz z noclegiem i wyżywieniem: 2480 zł netto

 

*Wydarzenie jest kierowane do zakładów przemysłowych branży spożywczej (dedykowane dla dyrektorów zakładów przemysłowych, działów jakości, technologów, działów technicznych, utrzymania ruchu, osób decyzyjnych)

 

**Z uwagi na dużą ilość zgłoszeń ustaliliśmy limit max. 2 uczestników z jednej firmy

 

Warsztaty odbywają się w dwóch terminach:

21-22 luty 2024

oraz

22-23 luty 2024

W poniższym formularzu potwierdź swój wybór

 

 

Partnerzy wydarzenia:

 
Untitled design21
 

Patronat medialny:

 
rzeznik polski